Skip to main content

Planners van Waarde

Mijn naam is Johan Tonnis. Sinds 2013 ben ik werkzaam als zelfstandig financieel adviseur en adviseer zowel particulieren en zelfstandigen. Je kunt bij mij terecht voor hypotheekadvies, financiële planning en vermogensopbouw. Als adviseur adviseer ik dagelijks mensen in het maken van belangrijke financiële beslissingen. Dit zijn vaak keuzes die te lang naar voren worden geschoven. Financieel inzicht helpt om de juiste beslissingen te maken en de juiste oplossingen te kiezen. Professionaliteit, luisteren naar- en verbinding maken met klanten, een grote mate van klant- en servicegerichtheid staan bij mij voorop.

Een eigen kantoor in ZUID4 geeft rust in je werk, professionaliteit richting klanten en een supermooi uitzicht over het Zuiderplein!

Johan Tonnis
Geïnteresseerd?

Ook op zoek naar een kantoor, werkplek of vergaderruimte?

ZUID4, de huiskamer voor ondernemend Leeuwarden. Met uitgebreide en moderne voorzieningen faciliteert deze unieke locatie een plek waar bedrijven succesvol kunnen ondernemen. Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden? Vul het contactformulier in en we nemen z.s.m. contact met u op!